PS3 | PSP

Playstation 4

• DOMŮ
  • Playstation 3 konzole
  • Playstation 3 hry
  • Playstation 3 ovladače
  • Diskuze

Otázky před nákupem Playstation 4 konzole

29 komentářů k “Otázky před nákupem Playstation 4 konzole”

1. Mario napsal:
    2.1.2016 (19:09)

Dobrý den, pro­sím vás jde si zahrát na PS4
    s kame­rou olym­pi­á­da, jako na XBox One
    s kine­tic? Děkuji

Odpovědět
    • admin napsal:
      2.1.2016 (19:42)

aktu­ál­ně (leden 2016) neznám žád­nou tako­vou hru pro PS4

Odpovědět
    • Radim napsal:
      19.1.2017 (23:42)

Dobry den,mam tako­vy problem.Když hra­ju FIFU17 karie­ru trenera,skoči mi tam error CE-34878–0 a nejde to dal hrat.Mam s tim pořad problem.Novy soft­ware jsem si nainstaloval,ale stej­ně to blbne.Zlata ps3.S tim tako­vy pro­ble­my nebyli.Ps4 je kram.Diky za odpoved.

Odpovědět
      • admin napsal:
        19.1.2017 (23:48)

https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/error-codes/ce-34878–0/

Odpovědět
  2. Tomáš napsal:
    10.1.2016 (22:30)

Dobrý den, mám zájem si kou­pit ps4 ale odra­zu­je mě to, že je málo her co si můžu zahrát ve dvou na jed­né konzoli/ split scre­en. Je toto prav­da? Nebo není tu něja­ký seznam her co se dají hrát ve 2? Nějakou závod­ní nebo něco jako tek­ken. Našel jsem jen mor­tal com­bat a snad ty star wars battlefront…

Odpovědět
    • admin napsal:
      10.1.2016 (22:54)

mul­tipla­yer coop her je na ps4 spous­ta, nema smy­sl je zde vypi­so­vat, pro­to­ze porad pri­by­va­ji dal­si … neni pre­ce nic sna­z­si­ho nez si tako­ve hry “vygo­o­glo­vat”…

Odpovědět
  3. Petr napsal:
    21.5.2016 (8:48)

Dobrý den pro­sím vás pokud si poří­dím hru např.-The Witcher 3: Wild Hunt Game + Expansion Pass — přes pla­ystati­on sto­re pro PS4 bude mož­nost hrat tuto hru v cestine?

Odpovědět
    • admin napsal:
      21.5.2016 (14:56)

tuto hru mám kou­pe­nou jako fyzic­kou kopii na blue­ray a tam mi češ­ti­na fun­go­va­la až po sta­že­ní všech aktu­a­li­za­cí (před­po­klá­dám že stáh­nu­tí z čes­ké­ho účtu PSN bude češ­ti­na také dostup­ná). Doporučuji obrá­tit se na čes­kou pod­po­ru Sony: Infolinka pro pod­po­ru PlayStation pro­duk­tů je pro Česko dostup­ná na praž­ském tele­fon­ním čís­le +420 225341407 a emai­lo­vé adre­se podpora@playstation.cz kaž­dý den v čase od 11:00 do 20:00.

Odpovědět
  4. Jarda napsal:
    13.6.2016 (18:49)

Dobry den,
    Rad bych PS4 kou­pil, ale bohu­zel nemam TV. Je moz­ne ke kon­zo­ly pri­po­jit repro­duk­to­ry — ale­spon pres neja­kou reduk­ci. A pri­pad­ne jakou bys­te mi doporucil ?

Odpovědět
    • admin napsal:
      13.6.2016 (19:07)

Playstation 4 má optic­ký audio výstup, tak­že jej lze optic­kým tos link kabe­lem při­po­jit k rece­i­ve­ru (např. repro bed­nič­ky s odpo­ví­da­jí­cím deko­dé­rem pro­sto­ro­vé­ho zvu­ku), kte­rý má optic­ký audio vstup.

Co se týče ana­lo­go­vé­ho zvu­ko­vé­ho výstu­pu, tak ten PS4 vůbec nemá. Ovšem lze při­po­jit slu­chát­ka do konek­to­ru na Dualshock 4 ovla­da­či. Jen je pak nut­né nasta­vit v sys­té­mu, aby na ten­to výstup posí­lal veš­ke­rý zvuk z hry (stan­dard­ně se na ten­to výstup posí­lá jen zvuk týka­jí­cí se headsetu).

Odpovědět
  5. Lukáš napsal:
    24.10.2016 (13:17)

Dobry den,je tře­ba byt on line?myslim prvot­ni insta­la­ci a hra­ni her.diky

Odpovědět
    • admin napsal:
      24.10.2016 (13:21)

PS4 sama o sobě nevy­ža­du­je při­po­je­ní k inter­ne­tu. Ale někte­ré hry ano — typic­ky hra vyjde “neho­to­vá” a počí­tá se s tím, že při insta­la­ci si dotáh­ne z inter­ne­tu pár giga­by­tů dat, kte­ré nejsou na dis­ku s hrou, pro­to­že jinak by se nesti­hl datum vydá­ní hry… Takže bez ale­spoň občas­né mož­nos­ti při­po­je­ní k inter­ne­tu bych PS4 urči­tě nekupoval.
      Také někte­ré čás­ti eko­sys­té­mu PS4 vyža­du­jí inter­net — např. pro pře­hrá­vá­ní blue ray dis­ků na PS4 kon­zo­li je tře­ba prvot­ní při­po­je­ní k inter­ne­tu a sta­že­ní aktu­a­li­zo­va­né aplikace.

Odpovědět
  6. Radka napsal:
    3.12.2016 (19:17)

Dobrý den, chtě­la bych se zeptat jaké pohy­bo­vé hry jsou na ps4 a jest­ly k nim sta­čí jen kame­ra nebo i něja­ké ovla­da­če. Děkuji 🙂

Odpovědět
    • admin napsal:
      3.12.2016 (20:54)

Pohybem ovlá­da­ných her je na PS4 vel­mi málo. Kromě něja­kých taneč­ních her typu Just Dance vlast­ně ani žád­né hry urče­né k ovlá­dá­ní výhrad­ně pohy­bem hrá­če nejsou.

Odpovědět
  7. Radka napsal:
    3.12.2016 (21:28)

A neví­te jest­ly něja­ké časem budou? A ješ­tě bych se chtě­la zeptat vir­tu­ál­ní rea­li­ta fun­gu­je jen na PlayStation 4 Pro?

Odpovědět
    • admin napsal:
      3.12.2016 (21:31)

Ne, pohy­bo­vé hry už byly odpís­ká­ny, nedá se počí­tat že by něja­ké na PS4 vzni­ka­ly (kro­mě zmi­ňo­va­ných taneč­ních her). Playstation VR hel­ma fun­gu­je se vše­mi mode­ly Playstation 4.

Odpovědět
  8. Radka napsal:
    3.12.2016 (21:39)

Děkuji za odpovědi:-)

Odpovědět
  9. Jan napsal:
    18.11.2017 (20:21)

mam zajem o kou­pi Ps4 jiz pouzivaneho,ale bez zaru­ky. zaji­ma­lo by me,jestli pote nebu­du mit pro­blem s vytvo­re­nim uctu?

Odpovědět
    • admin napsal:
      19.11.2017 (2:51)

Konzoli není pro­blém úvést do továr­ní­ho nasta­ve­ní se sma­zá­ním veš­ke­ré­ho obsa­hu dis­ku a násled­ně lze bez ome­ze­ní vytvo­řit nový účet na PSN.

Odpovědět
  10. Zdeňka napsal:
    9.5.2018 (12:38)

Dobrý den. Mám sice již zakoupenou,nicméně jen pár dnů, her­ní kon­zo­li PS4 SLIM 1 TB. Původní zadá­ní dané fir­mě bylo 1.podpora 4k,2.bez hry(balicek). Mám balí­ček se hrou FARCRY5 V CENE 8989,-…neni to PRO ver­ze. A můj dotaz zní…má ten­to typ pod­po­ru 4k?…Díky za odpověď .

Odpovědět
    • admin napsal:
      9.5.2018 (12:49)

Hraní her ve 4K (ultra-HD) roz­li­še­ní je mož­né jen na mode­lu Playstation 4 PRO.

Odpovědět
  11. Jakub napsal:
    14.6.2018 (5:41)

Dobrý den, uva­žu­ji o kou­pi PS4. Jsem v tom úpl­ný nová­ček a zjis­til jsem, že je PS Slim a Pro. Jaký je mezi nimi roz­díl? Prý že Slim je slab­ší na výkon. Bude i tak sta­čit na hry jako Detroit Become Human? Díky

Odpovědět
    • admin napsal:
      14.6.2018 (8:57)

PS4 PRO má smy­sl poři­zo­vat jen pokud máte TV se 4K roz­li­še­ním. U běž­ných full-hd TV nemá smy­sl poři­zo­vat draž­ší PRO model.
      Hlavní roz­díl mezi mode­ly je prá­vě pod­po­ra 4K roz­li­še­ní u ver­ze PRO. Pro více infor­ma­cí si pře­čtě­te něja­ké recen­ze výrob­ků, např. zde:

http://playstation4konzole.cz/604/ps4-konzole/playstation-4-slim-recenze/
      http://playstation4konzole.cz/657/ps4-konzole/playstation-4-pro-recenze/

Odpovědět
  12. Lisak napsal:
    28.1.2019 (19:18)

Dobrý den, pori­dim si ps4 pro, na stá­va­jí­cím ps4 mám aktiv­ní ps plus a zakou­pe­né hry, když deak­ti­vu­ju pri­már­ní ucet na puvod­ni kon­zo­li, při­hlá­sim se na nové a stáh­nu si zakou­pe­né hry po sta­že­ní opět akti­vu­ji ucet na puvod­ni kon­zo­li, kte­rou bude vyu­ží­vat zby­tek rodi­ny a na nové si udě­lám nový účet. Budou mi sta­že­né hry fun­go­vat na nové i sta­ré kon­zo­li i nadá­le, když již budu mít aktiv­ní pri­mar­ni jiný ps plus ucet na nové kon­zo­li ? Dekuji

Odpovědět
    • admin napsal:
      28.1.2019 (20:11)

Ne nebu­dou.

Odpovědět
  13. Jiří napsal:
    8.12.2019 (22:08)

Dobrý den. Rád bych pro­dal ps4 slim a kou­pil ps4 pro. Je mož­né si z dis­ku zálo­ho­vat hry včet­ně ulo­že­ných pozic na exter­ní disk. Ale co se sta­ne se sta­ze­nym pla­ce­ným obsa­hem jako samot­né hry nebo dlc ke hrám, kte­ré byly zakou­pe­ný přes PS sto­re? Budou na účtu, kte­rý pře­ve­du na návo­du kon­zo­li? Děkuji.

Odpovědět
    • admin napsal:
      8.12.2019 (22:14)

Převod účtu na jinou kon­zo­li je bez pro­blé­mů. Důležité je na původ­ní kon­zo­li pro­vést deak­ti­va­ci “pri­már­ní kon­zo­le”. A násled­ně po pře­vo­du účtu na nové kon­zo­li tuto nasta­vit jako pri­már­ní (půjde to jen pokud bude původ­ní nasta­ve­ní pri­már­ní kon­zo­le deak­ti­vo­vá­no, tak­že je nezbyt­né to pro­vést před pro­de­jem “sta­ré” kon­zo­le). Po akti­va­ci nové pri­már­ní kon­zo­le, bude na účtu k tomu se vzta­hu­jí­cí­mu dostup­ný dří­ve zakou­pe­ný obsah.

Odpovědět
  14. Libor napsal:
    15.12.2019 (11:03)

Dobrý den, neví­te náho­dou někdo, jak je to s dostup­nos­tí ovla­da­čů PS Move? K PS4 Pro jsem na váno­ce poří­dil PS VR hlav­ně kvů­li hře Beatsaber, ale bez Move ovla­da­čů je mi k niče­mu a v žád­ném e‑shopu nejsou skla­dem. V někte­rých obcho­dech dokon­ce píší, že ovla­da­če Move vyřa­di­li z nabíd­ky, tak dou­fám, že je Sony nepře­sta­lo vyrábět.
    Děkuji za odpo­věď, Libor

Odpovědět
    • admin napsal:
      15.12.2019 (16:16)

Ani mi nemluv­te o “sony”… Jejich pří­stup k dodáv­kám Move ovla­da­čů v posled­ním roce je napros­to žalost­ný. Nejenže udě­la­li úpra­vy, tak aby nové Move ovla­da­če nešly pou­žít na sta­rých PS3 (při­tom ješ­tě v roce 2018 pro­dá­va­né Move ovla­da­če fun­go­va­ly bez­pro­blé­mů jak na PS3, tak na PS4), ale došlo ke zdra­že­ní a vel­mi ome­ze­ným dodáv­kám na CZ trh. Přes rok se Move ovla­da­če moc nepro­dá­va­jí, tak­že dodáv­ky sta­či­ly, ale teď před váno­ci spous­ta lidí naku­po­va­la PSVR head­se­ty a tedy byla mno­hem vyš­ší poptáv­ka i po Move ovla­da­čích. Podle svých zku­še­nos­tí bych řekl, že do kon­ce roku už žád­né vět­ší dodáv­ky do ČR nelze oče­ká­vat (bude­me rádi, když budou do kon­ce led­na opět v prodeji).
      Pokud na kou­pi Move ovla­da­čů spě­chá­te, dopo­ru­ču­ji nakou­pit ze zahra­nič­ních e‑shopů, tře­ba na ama­zo­nu aktu­ál­ně ješ­tě něja­ké kusy mají (byť cena je vyšší).

Odpovědět

Reagovat na komentář od admin

Odpověď na komentář zrušíte zde.

PRODEJHER.cz na Facebooku

Co říkáte na Playstation 4 ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Když dochází místo na PS4 řešením je výměna interního HDD za větší nebo pořízení externího harddisku

Co dělat, když dochází místo na PS4
- výměna interního HDD za větší
- pořízení externího PS4 harddisku

V jakém e-shopu nakoupit Sony PS4 ?

• Playstation 4 PS4 konzole
  • Hry na Playstation 4 v češtině
  • PS4 ovladače na Playstation 4
  • PS4 herní příslušenství na Playstation 4

Spolupracujeme

• Playstation 4 e-shop
  • populární e-shop Prodejher.cz

Sitemap - mapa stránky